Om

THE BIOLOGY OF PURPOSE — Zigge Holmgren på Informal Art har förutom tjugofem års erfarenhet av digital media studerat måleri och foto, samt har över fyrtio års erfarenhet av måleri i olja. Du är alltid välkommen till ateljén eller beställa här online. Ateljén är öppen dagtid för det mesta, vanligen 12-17 året runt. Du hittar den mittemot Helge Andsruinen i Visby – se karta. Välkommen!

Verken är signerade grafiska blad på bestruket akvarellpapper, och finns endast i små upplagor. Färgbeständiga pigmentfärger med Giclée Fine Art teknik för enastående hållbarhet. Levereras med svart eller vit trälist och syrafri passepartout i glasad ram. Verken kan också fås på bestruken canvasduk med samma kvalitativa teknik, inkl. fernissning och uppspänd på kilram. Alla verk finns också att köpa direkt i ateljén i Visby.

“Det vackra i vardagen passeras oftast obemärkt. Naturens form är alltid perfekt, vi kan kalla det för lycklig slump… ungefär som när man använt ett bord länge, det blir håligheter, repor och färgfläckar. Till slut blir det vackert åldrat av sig själv. Jag blandar ofta fragment av natur jag passerar med murala strukturer till något jag tycker mig känna igen, likt gamla daguerrotyper, minnen som vill bli hittade på farfars vind… Som en pekbok för vuxna…”.      Zigge Holmgren

UTSTÄLLNINGAR

 

SOMMARNATT I STUDION I VISBY