Delbetala i efterhand eller direkt genom Payson

Payson logoBetalning med Payson
Beställ ditt verk och betala i efterhand mot faktura eller delbetalning, alternativt betala ordern direkt med kort, internetbank eller via ett SMS. Du behöver inte ha ett konto där sen tidigare, utan du får ett enkelt vid betalningen.

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Att betala med faktura är ett av de mest efterfrågade betalningsalternativen. I Paysons betalningsalternativ ingår tjänsten PaysonFaktura via e-post. Det betyder att du som kund (privatperson eller företag) kan handla snabbt och enkelt mot faktura med ett enda klick! Med PaysonFaktura får du som kund hem ditt verk först och betalar sen i efterhand. Vid köp över 300 kr kan betalningen delas upp räntefritt i 3-12 månader.

Nedan tre exempel vid Checkout i kassan. I övrigt se våra allmänna Köpvillkor.

 

 

Med Payson har du som kund möjlighet att betala med din internetbank via någon av de svenska bankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea eller Danske Bank. (I Finland erbjuder Payson internetbetalningar via OP-bank, Sampo Pankki eller Nordea Finland). Eller så väljer du att betala din order med kort på en gång vid köptillfället. När man är på språng eller inte har möjlighet att betala med bankdosa eller andra hjälpmedel är betalning via SMS behändigt. Med Payson kan du som kund välja att godkänna betalningen på SMS via WyWallet. Du godkänner köpet med en kod som skickas via SMS varpå köpet debiteras på den vanliga mobilräkningen (maxbelopp för SMS-betalning är dock 700 kr).